Гръцко участие на Tastes of Europe 2012

дата: 26.09.2012 час: 10:51
 
 
Гръцко участие на Международното кулинарно изложение Tastes of Europe 2012

По покана на Гръцка Национална Туристическа Организация (офис България)


Изложението “Tastes of Europe 2012 – Вкусовете на Европа 2012” ще се проведе в София - Националния дворец на културата, от 24 до 30 септември 2012, под егидата на Министерството на земеделието и храните на Република България, което ще участва със свой павилион с характерни български продукти. В рамките на изложбата ще има прояви свързани с дегустация, готвене и забавление, с участието на 9 европейски страни. Те ще предложат на посетителите едно истинско кулинарно пътешествие за опознаване на националните им кухни. Същевременно и със сътрудничеството на Европейската асоциация на професионалните готвачите Euro Toques ще бъдат представени и известни ресторанти с международна кухня в София.

На изложбата ще има и гръцко участие с национален павилион под егидата на Гръцкото посолство в София. По-конкретно, нашият павилион ще бъде отворен на откриването на изложбата (24 септември от 11:00 до 19:00 часа) и от 28 до 30 септември, от 10:00 до 20:00 часа.

В гръцкото участие на Изложението, което има за цел на представи гръцката кухня, гръцките качествени продукти и традиционното гръцко гостоприемство, ще се включат и Бюрото на Гръцката агенция за туризъм в София, както и дружествата: Best Foods, Chipita, Flocafe, Inter Foods, Mediterranean Restaurant, Metallotechnica, Olympos-99, Ouzo Plomari, Salonika Fish, Sheraton Sofia Hotel Balkan, The Med Restaurant, Tyrbul.

Посочваме, че на 29 септември, събота (17:00 – 19:00) гръцкото участие ще се обогати с музикално-танцова програма, която ще включва гръцки традиционни танци изпълнени от танцовия състав на ДОМЕ (Демократична организация за образование и култура) и хорово изпълнение на гръцки народни песни.

За нас ще е голяма радост да посетите нашия павилион и да се запознаем в дните на изложението.

Етикети: | |
Изберете дестинация
worldmap Саронически острови Пелопонес Централна Гърция Атика Епир Тесалия Споради Йонийски Острови Крит Циклади Додеканези Егейски острови Атон Македония и Тракия Халкидики Тасос
Последвайте Пътеводител Гърция: