Рецепта за пита с гъби

дата: 15.12.2012 час: 16:55
 
 
Необходими продукти:

500 гр пресни гъби
1 глава лук
250 мл сметана за готвене
350 гр кашкавал
черен пипер
зехтин


Начин на приготвяне:

Сотирайте лука в зехтин, който предварително сте нарязали на едро. Прибавете и гъбите, които също са нарязани на едро. Когато гъбите пуснат сос, добавете сметаната за готвене и оставете ястието да заври. Подправете с черен пипер.

Когато ястието изстине, прибавете настърган кашкавал.

Като основа можете да ползвате тесто за пита, пица или тарта.

Печете ястието на фурна при 180 С за около 45-50 мин

Автор и снимки: Nosy-Nostimies



Етикети: |
Изберете дестинация
worldmap Саронически острови Пелопонес Централна Гърция Атика Епир Тесалия Споради Йонийски Острови Крит Циклади Додеканези Егейски острови Атон Македония и Тракия Халкидики Тасос
Последвайте Пътеводител Гърция: