Палини

Област Халкидики
Халкидики е най-истинската част на Македония в северна ...
Палини в митологията
Според митологията на територията на Халкидики се прове...
Археологични места
Кратък тур в миналото на региона


Сподели във Facebook

Община Палини

Община Палини е разположена в най-южната точка на ръкав Касандра. Иглолистни гори и зелено-сини морски води оформят характения за региона пейзаж.

Посетителите имат възможност да се насладят на космополитната атмосфера на плажовете на Певхори, Ханиоти и Полихроно. Подходящи за отдих е красивият пристанищен град Неа Скиони. Атрактивни предложенията по време на вашия престой са да опитате прясна риба сготвена в традиционните таверни или пък дълга разходка из уличките на Аийа Параскеви и Палиури. Или просто да се вгледате продължително в безкрайното Егейско море от нос Канистро в най-южната част на ръкава.

Отличната хотелска база предлага избор в настаняването, наличието на магазини е добре дошло за шопинг любителите, космополитни заведения и спа центрове са на разположение на туристите. Всички тези елементи оформят качественото туристическо обслужване на Халкидики.


Текст:Chaimber of Halkidiki

Превод от гръцки език: Пътеводител Гърция
Етикети: | |
Изберете дестинация
worldmap Саронически острови Пелопонес Централна Гърция Атика Епир Тесалия Споради Йонийски Острови Крит Циклади Додеканези Егейски острови Атон Македония и Тракия Халкидики Тасос
Последвайте Пътеводител Гърция: