Конкурс Гърция през моите очи

дата: 16.04.2013 час: 13:53
 
 
Конкурс Гърция през моите очи

Гръцката фондация за култура и Туристическата агенция Мелитурс в България организират за пета поредна година конкурс за изящни и приложни изкуства.

Целта на конкурса е да подтикне децата в България да представят с помощта на цветовете и формите Гърция - място на богове и титани, мислители и олимпийски победители, място с древни паметници, средновековни крепости и манастири, живописни заливчета и безкрайно синьо море.

Гръцка фондация за култура
ул."Васил Друмев"No 30
София 1505
Срок за участие в конкурса: 8 април - 24 май 2013 г.3


Регламент

Награди:

Наградният фонд на конкурса, предоставен с любезното съдействие на Туристическа агенция Мелитурс и включва екскурзии за победителите и техните придружители до известни туристически дестинации в Гърция. Гръцката фондация за култура и гръцката фирма "Mootley balloons" ще раздадат и поощрителни награди.

Победителите в конкурса ще бъдат обявени и наградени на откриването на изложбата на 4 юни, по повод на Международния ден на детето. Творбите ще бъдат предоставени на вниманието на българската общественост в изложбената зала на Гръцката фондация за култура в периода от 4 юни до 8 септември 2013 г.
Етикети:
Изберете дестинация
worldmap Саронически острови Пелопонес Централна Гърция Атика Епир Тесалия Споради Йонийски Острови Крит Циклади Додеканези Егейски острови Атон Македония и Тракия Халкидики Тасос
Последвайте Пътеводител Гърция: